Kotivara on Soome perefirma, kes on spetsialiseerunud heamaitseliste salaamide valmistamisele. Firma on loodud aastal 1943 ja kõik tooted valmistatakse ja pakendatakse Oulus salaami tehases Põhja-Soomes. Salaamisi müüakse Soomes, Eestis, Rootsis ja Taanis.

Olenevalt tootest salaami küpsetamine kestab meil peaaegu kuus nädalat, mille tulemusena on maitse hea ja tugev. Kasutame salaamides palju lihaa ja vanimad siiani valmistamisel olevad salaami retseptid on aastast 1950. Mõned meie tooted on enim müüvad salaamid Soome ja Rootsi turul.

Kõik Kotivara salaamid 120 g pakendis on glüteeni-, laktoosi- ja piimavabad. Toodetes ei kasutata naatriumglutamaati (E621) ega värvaineid. Salaamide külmsuitsutamisel kasutame ehtsat lepasuitsu – lepapuud saame kodulinna Oulu lähedal asuvast Hailuodon saarelt.

Tootevalikusse kuulub veel täiesti lisaaineteta salaami, mille valmistamisel ei kasutata mis tahes lisaaineid ehk E-aineid.

Kõik pakendid on taassuletavad, mille tulemusena on neid lihtne säilitada külmkapis.

Salaami tehases on kasutusel rahvusvaheline toiduohutussüsteem HACCP ning lisaks omab kvaliteetjuhtimise sertifikaati FSSC 22000, mille välisaudiitor on Bureau Veritas.

BV_Certification_FSSC22000